>

Nu är jag på kurs! Det är en clinik i krop...

2011-08-13_12_16 (MMS)

Nu är jag på kurs! Det är en clinik i kroppsspråk med Ellen Ofstad. Jag blev utvald att ta med min häst & på bilden ser du hur Ellen jobbar & demonstrerar med min Bjarmi. Superkul att få vara här! Höres!

Postad i: Scrapping Kommentarer (2)

Kommentarer
Postat av: Lilla Pyssel Inger

Hej på dig Ida vännen:)

Är verkligen glad för din skuld att du har varit i väg och haft det super kul det är du verkligen värd:)TUSEN TACK snälla gulliga du för dina fina ord om födelsedags asken till min son så snällt av dig och det uppskattas mycket:)Å du jag kan nog "aldrig" helt släppa mitt pyssel även om det är semester eller något annat det är bara så jag är ha ha ha:) En hopplös pyssel kvinna ha ha ha:)Att få vara ute på sjön och segla och lägga till i en underbar vik är så underbart det kan inte beskrivas det måste upplevas så är det bara:)

Å har man underbart väder med solen som gassar så finns det inget bättre tycker jag:)Jag har nyligen haft helt underbara dagar med mina nära och kära ifrån Norge:) Har helt å hållit prioriterat med dom. Vet jo inte när vi ses och träffas igen nästa gång!Har fått många underbara bilder som jag kan titta på och även minnen. Har haft det helt toppen med lilltjejen och resten av familjen:) Det har varit super mysigtHoppas allt är bra med dig och att du har det bra:)Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger vännen ♥:)2011-08-16 @ 15:12:27
URL: http://scrappingmedinger.blogg.se/
Postat av: Lilla Pyssel Inger

Hej på dig Ida vännen:)

Det är bara lilla jag som tassar in och ville önska dig en jättetrevlig helg:)

Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger vännen:)

2011-08-19 @ 11:13:01
URL: http://scrappingmedinger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: