>

65 år men INTE pensionär!

Hej!
Nu var det länge sedan jag gjorde ett "riktigt" inlägg här på bloggen. Livet har snurrat på & jag har helt enkelt inte hunnit med.
Nu i augusti uppnåde min far den aktningsvärda åldern 65= pensionär. Men tro inte att han tänker sluta jobba! Nejdå, han tänker köra på minst ett år till, arbetsmyra som han är.
Vi firade honom med stor kräftskiva med kräftor fångade i Vätterns fina vatten.

Mannen & jag surplar kräftor & vädret var så skönt att vi alla kunde sitta utomhus!

Hela familjen var samlad & i present fick han en fotvårdsbehandling.
Precis vad han behöver!


Detta kort gjorde jag.
Tog ingen bra bild på själva presentkortsfickan men om man drar i spetsen längst upp på kortet så får man ut presentkortet.
Det är ett slags staflikort med motiv från hÄnglar/stÄnglar.

 
Motivet är stämplat på ett akvarellpapper som jag först stansat ut med en spellbinderform sedan har jag färglagt med Distress Ink & chalkat kanterna med Walnut Stain.

Blommor & blad har jag stansat ut i gamla spillpapper, påfört lite stickles glitter & sedan limmat fast dem med limpistol. Har nämligen upptäckt att det inte finns några gluedots som lever upp till riktig vidfästning så numera använder jag limpistolen till allt!


Så här ser kortet ut då man ställer upp det & då ser man också hälsningen som gömde sig inunder. Vet att pappsen utnyttjat sitt presentkort idag så jag ska snart ringa honom för att höra hur fossingarna mår ;)

Ha nu en fin dag!
Kram Ida

Postad i: Scrapping Kommentarer (1)

Mmmmm biscotti!

För flera år sedan var jag med mitt juntagäng på Lands konditori i Mullsjö & hade en trevlig bakkväll. Vi fick baka bullar, bröd, kakor & skorpor. Jätteroligt att få tänka BIG då man planerar ett brödbak. Hemma bakar man på en liter; där bakade vi på 10 liter minst...
Något som jag fastnade för & har bakat då & då är biscotti scorpor med olika smaker.
Denna gång blev det med smak av mandel, vit choklad & coccos.
Men man kan inte äta upp allt själv så jag gjorde några presentpåsar & här kommer den första...


En vanlig brun pappåse som jag dekorerat med lite spillbitar, bl.a Maja Design.
En liten Magnolia flicka som jag färglagt med ditress ink fick sitta på ett paket.

 
Texten kommer från Peces "Little things make big things happen" & jag fäste ihop påsen med ett litet jack i var kant & ett polkarandigt snöre. Lite spets & några Prima blommor med pearls på samt ett pärlband dekorerar nederkanten av påsen.


Detta är ett av mina favorit motiv.
Något speciellt med denna lilla tjej...

Jag ska delta i följande utmaningar:
A Spoon full of suger- Party (deras sista bloggtävling..)
Magnolia down under- Texture
Magnolia stamp lovers- Primary Colors

Njut av dagen!
Kram Ida

Postad i: Scrapping Kommentarer (3)

Lilla loppan har äntligen fått en sadel!

2011-08-09_18_44 (MMS)

Lilla loppan har äntligen fått en sadel till sin ponny. Det är en begagnad Zaldi 16" som dock måste stoppas om men det funkar med en kil änså länge. Dottern kämpar med lättridningen men det är inte lätt att hitta balansen så just nu är rytmen 1,2,2,1,2,2 istället för 1,2,1,2... Ja hon lär sig snart. Hon har iaf en snäll ponny som finner sig i stuttsandet. Twiggy är också bra på det viset att jag kan styra henne från mitten vilket är smidigt då dottern släpper tyglarna & övar på lättridning. De prövade också att hoppa här om dagen & det gick fint- hela 20 cm! "Don efter person..." Kramar

Postad i: Scrapping Kommentarer (4)

Hej! Nu är det fina tider i svampskogen!

2011-08-10_19_31 (MMS)

Hej! Nu är det fina tider i svampskogen. Hade turen att hitta några sådana här jumbokantareller sist vi var i skogen. Det sura är att rensa dem...märkligt att alla vill plocka men jag får själv sitta med rensandet?! Mycket konstigt... Jaja nu har jag tränat på badet & ska vidare till en fin lunch. Kram på dig!

Postad i: Scrapping Kommentarer (1)

Nu är jag på kurs! Det är en clinik i krop...

2011-08-13_12_16 (MMS)

Nu är jag på kurs! Det är en clinik i kroppsspråk med Ellen Ofstad. Jag blev utvald att ta med min häst & på bilden ser du hur Ellen jobbar & demonstrerar med min Bjarmi. Superkul att få vara här! Höres!

Postad i: Scrapping Kommentarer (2)

En bild oxå från Tjörn!

En bild oxå från Tjörn!

Postad i: Scrapping Kommentarer (2)

Hej kära vänner! Nu är jag hemma efter 5 d...

Hej kära vänner! Nu är jag hemma efter 5 dagar i Halmstad & 2 dagar på Tjörn. Jätteskönt att komma iväg lite & få bada i havet & sola så mycket det bara går!!! På hemvägen var jag inne på Magnolias butik i Borås. Nä, billigt blev det inte... Köpte 7 st Miniworld stämplar, 2 normalstora, embossingpulver, några saker till CB;n & lite annat smått & gott. De hade även öppnat en inredningsbutik i grannlokalen & där kunde jag ha fastnat om nu tiden hade räckt till... Nu ska jag äta min omelett med keso & riven vitkål. Riktigt mumsigt! Njut av dagen & i morgon får vi scrappa för då ska det regna.../ kram Ida

Postad i: Scrapping Kommentarer (0)